Keukenbrand blijkt rokende vaatwasser

Toegevoegd: 10-06-2018, 18.21 uur

Keukenbrand blijkt rokende vaatwasser
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmiddag is de brandweer uitgerukt voor een brand in een keuken van een zorginstelling aan de Griffioenstraat in Middelburg.

De melding van de brand werd rond 16.45 uur gedaan via het automatische brandmeldsysteem. Omdat er rook was waargenomen in de keuken van het complex is er opgeschaald naar een middelbrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er wel sprake van een rookontwikkeling maar er was geen brand.

Na onderzoek bleek dat de rookontwikkeling waarschijnlijk is veroorzaakt door een vaatwasser. De brandweer heeft het apparaat losgekoppeld en een installateur zal ter plaatse komen voor reparatie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750