Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij steekpartij AZC Middelburg

Toegevoegd: 10-06-2018, 20.10 uur
Foto 9 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (14-6-2018 om 11:17)
riedel: hun "STRAF" hier uitzitten is hetrzelfde als in een hotel wonen. maak een gevangenis zoals ze in eigen land hebben: 40--50 man in 1 hok--zonder voorzieningen. in NL worden ze gepamperd.
farsee (13-6-2018 om 17:06)
@ gerda, "iemand" is vast zo een rijke stinkerd, net als al die beroemdheden die bij de aanvang van het vluchtelingenverhaal allemaal een vluchterling in hun huis zouden nemen en bla bla. ondertussen steken ze geen vinger uit en leggen het grootste deel van de rekening bij de uitgezogen minima dankzij hun kabinet rutte die aanvankelijk ook altijd met praatjes komen dat we de lasten allemaal zouden delen. en "iemand" dus ook want die komt echt niet met een groot deel van zijn salaris over de brug. maar zo zijn de rijken nu eenmaal , altijd zeiken, janken en klagen om er van te profiteren ten koste van een ander, maar betalen ? ho maar ! of anders met BTW bon en aftrekpost om anderen toch maar weer deels voor hun kosten op te laten draaien.
Jokko van der Sneuk (12-6-2018 om 09:03)
@Gerda, je hebt wel gelijk.... maar @Gerda als je goed kijkt wat er in allemaal aanland in Europa dan zie je ook dat vele gewoon een smartphone hebben... om contact te houden met het "thuisfront"
Gerda (12-6-2018 om 08:21)
@ Iemand, nou dan ben je de enigste die bereid is een groot deel van salaris in te leveren. Heb je dan zo grote salaris dat je het kan veroorloven !!
Iemand (11-6-2018 om 21:21)
@Gerda Het klinkt hard mast is toch waar: die mensen lopen gewoon nog 100 a 200 a 300 jaar achter kwa denken en doen en het cultuurtje daar zorgt ervoor dat dat stand houd. Het gaat bij sommige generaties duren voordat ze 100% mee kunnen draaien. En mestekers hebben we al veel te veel in dit land. Ik ben voor opvang in mijn hun regio, en ik ben best bereid om daar een groot deel salaris voor in te leveren!
Kees (11-6-2018 om 18:51)
Dat de politie wekelijks moet uitrukken bij het AZC is wel bekend. Ik zou zeggen laat ze het zelf uitzoeken
Cookie-instellingen beheren