Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 155 km

Zwaargewonde bij steekpartij AZC Middelburg

Toegevoegd: 10-06-2018, 20.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum in Middelburg is zondagavond iemand ernstig gewond geraakt. De dader is gevlucht maar korte tijd later heeft de politie alsnog een verdachte opgepakt.


Het steekincident gebeurde rond 19.00 uur aan de Laurens Stommesweg. Naast een ambulance is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest. Het traumateam heeft geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer en daarna is deze met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere eenheden van de politie hebben na de steekpartij in omgeving gezocht naar de voortvluchtige verdachte. De verdachte werd rond 19.30 uur aangehouden op de Stromenweg. Waarschijnlijk gaat het om degene die na de steekpartij was gevlucht, maar dat heeft de politie nog niet bevestigd.

De verdachte zit nu vast in een politiecel en wordt later verhoord. De politie voert nu onderzoek uit naar de toedracht van de steekpartij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (11-6-2018 om 09:50)
gelijk het land uit gooien, op shit zitten we niet te wachten.
Ronald (11-6-2018 om 09:38)
@marja, helemaal mee eens! Hoelang zou het nog gaan duren tot iedereen er zo over denkt? Diegenen die het allemaal goed praten kunnen wat mij betreft ook instappen, kunnen ze er daar n beetje voor gaan zorgen en messen slijpen !
exportzeeuw (11-6-2018 om 09:20)
DIRECT terugsturen, je bent vluchteling die veilig onderkomen zoekt.. geen VOORTVLUCHTIGE!! ik heb geen medeleven voor zulke randfiguren. geen taakstraf maar terugsturen, en wel heel snel
ger (11-6-2018 om 09:02)
@marja je heb helemaal gelijk maar de "rijke" inwoners van de NL willen graag goedkope arbeidskrachten en die regeren de NL.
Jokko van der Sneuk (11-6-2018 om 08:25)
@Marja en @ Riedel, Jokko heeft het vermoeden, en ik weet zeker dat jullie het met Jokko eens zijn... Dat de oorlog , aan deze kant van de oversteek gewoon verder word uitgevochten ... was echt niet de eerste keer daar in dat AZC... 3 jaar terug massale vechtpartij zie HV zeeland archief. Je bent welkom, maar AANPASSEN, ooh dat is echt moeilijk hoor.. Lukt dat niet ga dan niet lopen zeiken, van ik voel me niet welkom in Nederland.. Of ik word gediscrimineerd , wij vragen toch niet of je wou komen. dat deed jezelf...voel je niet thuis , ik zou zeggen enkele reis retour.....
Jokko van der Sneuk (11-6-2018 om 08:15)
ik begrijp nog steeds niet waarom personen die zich niet aan de regels houden, en zware vergrijpen plegen niet direct worden terug gezonden.. mooi voorbeeld dat gelijk uitzetten en afleveren in land van herkomst als anderen dat mee krijgen in diverse talen is er gelijk een ander beleid om personen braaf te houden politiek word eens wakker daar in Den haag of gaan wij deze messen trekker nog een keer tegen komen in de toekomst ?? tip van Jokko
Cookie-instellingen beheren