Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij steekpartij AZC Middelburg

Toegevoegd: 10-06-2018, 20.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum in Middelburg is zondagavond iemand ernstig gewond geraakt. De dader is gevlucht maar korte tijd later heeft de politie alsnog een verdachte opgepakt.


Het steekincident gebeurde rond 19.00 uur aan de Laurens Stommesweg. Naast een ambulance is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest. Het traumateam heeft geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer en daarna is deze met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere eenheden van de politie hebben na de steekpartij in omgeving gezocht naar de voortvluchtige verdachte. De verdachte werd rond 19.30 uur aangehouden op de Stromenweg. Waarschijnlijk gaat het om degene die na de steekpartij was gevlucht, maar dat heeft de politie nog niet bevestigd.

De verdachte zit nu vast in een politiecel en wordt later verhoord. De politie voert nu onderzoek uit naar de toedracht van de steekpartij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-6-2018 om 08:13)
Helemaal met marja eens, een enkele reis terug voor deze lieden lijkt mij gepast. Op zulke mensen zitten we niet te wachten.
marja (10-6-2018 om 21:00)
het mocht geen geld kosten voor o nze eigen bejaarden...dit kost nog veel meer aan dat soort aan politie,zorgkosten,heli enz en wij nederlanders maar torenhoge premies betalen..gelijk sluiten en allemaal ons la d uit ermee..eigen volk eerst en zeker onze bejaarden die weg gestopt worden door schuld van dit soort lui...zwerfrust had opgeknapt moeten worden voor de bejaarden en nooit voor asielzoekers die pplitie en vrouwen enz bedreigen
Riedel (10-6-2018 om 20:39)
De dader als hij hier is als vluchteling eerst zijn straf hier uitzitten en dan het eerste vliegtuig retour eigen land want ik denk niet dat we hier op een messen trekker zitten te wachten
Cookie-instellingen beheren