Gevangenisstraf na steekincident Rilland

Toegevoegd: 11-06-2018, 19.59 uur

Gevangenisstraf na steekincident Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 21-jarige S. I. uit Rilland een gevangenisstraf van 12 maanden waarvan 5 voorwaardelijk opgelegd omdat hij op 19 november vorig jaar geprobeerd had een medebewoner van het hotel waar hij verbleef zwaar te mishandelen. ​

I.had meer dan genoeg gedronken en werd volgens zijn medebewoners irritant. Iemand zei iets over zijn vriendin en er ontstond ruzie. Later ontstond er opnieuw wat heibel toen I. iemand in het gezicht trapte. Toen hij hoorde dat ze hem wilden 'pakken', pakte hij een keukenmesje en stak er iemand mee in de rug, arm en oksel. Ook anderen kregen trappen, schoppen, klappen en kopstoten.

Er was dertig maanden cel voor poging doodslag gevorderd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750