Diefstal met geweld: twee jaar celstraf

Toegevoegd: 11-06-2018, 20.04 uur

De auto van het slachtoffer werd destijds getakeld voor onderzoek.
De auto van het slachtoffer werd destijds getakeld voor onderzoek.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor het bedreigen, afpakken van diens auto (diefstal met geweld in plaats van car jacking) en wapenbezit is maandag in Middelburg de 24-jarige J. L. veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar. Er was dertig maanden geëist.

Zijn 18-jarige Amsterdamse S. S. kreeg vijftien maanden cel waarvan vijf voorwaardelijk. Tegen hem was 18 maanden waarvan een derde deel voorwaardelijk geëist. Na een klein handgemeen voor de woning van L. tussen enkele bekenden en het latere slachtoffer vertrok deze met L. en S. naar het parkeerterrein in het Nollebos.

Daar werd hem duidelijk gemaakt dat hij een schuld moest vereffenen. Zo niet, dan zou zijn auto worden afgepakt. Het slachtoffer wist te ontvluchten en de politie te bellen. De twee mannen werden kort daarna opgepakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750