Veroordeling voor overval Terneuzen

Toegevoegd: 11-06-2018, 20.09 uur

De overval vond plaats in het centrum van Terneuzen.
De overval vond plaats in het centrum van Terneuzen.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 25-jarige Terneuzenaar B. de P. is maandag voor een woningoverval in de Noordstraat in zijn woonplaats veroordeeld tot een verblijf achter de tralies van vijf jaar. Er was een celstraf van zes jaar geëist.

De bewoonster van de woning boven een winkel lag op de bank te slapen en werd wakker toen ze merkte dat iemand bezig was tape over haar mond te plakken. Onder bedreiging van een mes eiste de man dat ze vertelde waar de kluis was. Toen de echtgenoot van de vrouw op het gerumoer afkwam, namen de beide mannen de benen. 

Naast deze overval werd De P. nog schuldig bevonden aan een inbraak in café De Zwaan in Philippine op 7 juli vorig jaar.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750