Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer ernstig ongeval op Philipsdam in Bruinisse

Toegevoegd: 19-12-2003, 15.22 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BRUINISSE – Op de Philipsdam is vrijdagmiddag rond 15:15 uur tussen Bruinisse en Tholen een ernstig ongeval gebeurd.

Op de Philipsdam te Bruinisse is een 32-jarige automobilist uit de gemeente Tholen gewond geraakt nadat hij frontaal in botsing kwam met een vrachtwagen. De automobilist was een aantal auto's aan het inhalen en kon hierbij niet meer op tijd terug naar de rechterrijbaan waardoor hij frontaal op de vrachtauto reed.

Omdat hij bekneld zat in zijn auto, moest hij door brandweerpersoneel worden bevrijd. Hij werd met o.a. verwondingen aan zijn been per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De bestuurder van de vrachtauto, een 53-jarige man uit Roosendaal, werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, hij had een gekneusde schouder.

Diverse eenheden van ambulancedienst, brandweer en politie gingen met zo hoog mogelijke snelheid ter plaatse. De traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam is ook ter plaatse geweest. Het slachtoffer is per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

De brandweer zette o.a. de 4832 in. De Philipsdam is in beide richtingen tot ca. 19.00 uur afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid over de parallelweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren