Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand bouwplaats nieuwe AH Domburg

Toegevoegd: 11-06-2018, 23.42 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In Domburg heeft maandagavond brand gewoed op de bouwlocatie van de nieuwe Albert Heijn-supermarkt.


Rond elf uur werd alarm geslagen nadat was opgemerkt dat er rook kwam vanaf het dak van het gebouw aan de Traverse. Ook waren vonken zichtbaar. Blusvoertuigen uit Domburg en Oostkapelle rukten met spoed uit en vanuit Middelburg werd een ladderwagen ter plaatse gestuurd.

Ter plekke bleek de brand qua omvang mee te vallen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Binnen een half uur kon de laatste bluswagen terugkeren naar de kazerne.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gea Ruurdersma (12-6-2018 om 23:28)
Beste Jokko, misschien iets logischer nadenken? Op een bouwplaats wordt gebouwd. Ook aan het dak is er die middag gewerkt, en er worden gasbranders gebruikt om de bitumen dakbedekking te smelten. Daardoor is het hout eronder waarschijnlijk heel langzaam gaan smeulen en aangewakkert door de wind onder het dak.
Jokko van der Sneuk (12-6-2018 om 09:09)
Vuurwerk ?? opgegooid of zo ??? vuurpijl en dan Vonken ? raar ? Dak gaat niet vanzelf branden lijkt mij... 1 ding is zeker het is uit.