Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

N62 weer open na ongeval met gewonden

Toegevoegd: 12-06-2018, 09.39 uur - Update: 12-06-2018, 09.54 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een aanrijding op de Tractaatweg (N62) bij Axel zijn vanochtend twee mensen gewond geraakt. Vanwege het ongeluk was de weg twee uur lang dicht.


Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur tussen Axel en Westdorpe. Bij de botsing waren drie personenauto’s betrokken waarvan er één in een droge sloot belandde. Een ander voertuig raakte zwaar beschadigd.

Twee ambulanceteams kwamen ter plekke om de twee gewonden naar het ziekenhuis te brengen. De derde automobilist bleef ongedeerd. De weg werd na het ongeluk in beide richtingen afgesloten. De verkeerspolitie is ter plekke gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding.

Rond 09.50 uur waren de voertuigen geborgen en kon de weg worden vrijgegeven. In de tussentijd waren flinke files ontstaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hein Haverkamp (13-6-2018 om 11:34)
Gisteren daar ook gereden en door een dwaas ingehaald die over de wit getrokken streep reed en mij en 2 andere wagens voorbij vloog, en net voor een tegenligger terug op onze helft kwam. We moeten allemaal verplicht een dashcam aanschaffen om de randdebielen van de weg te krijgen.
Biggetje (12-6-2018 om 20:58)
Je mag op dit stuk 70 km. Naar het zich laat zien heeft in ieder geval iemand iets??? te hard gereden.
Achiel van 't Hof (12-6-2018 om 11:15)
Hoe krijg je het voor elkaar?!?!?!? Appen, telefoneren, inhalen?
Cookie-instellingen beheren