Jongen met voet vast tussen spaken

Toegevoegd: 12-06-2018, 17.11 uur

De brandweer heeft de jongen bevrijd.
De brandweer heeft de jongen bevrijd.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes is dinsdagmiddag een jongen met zijn voet vast komen te zitten tussen de spaken van een fietswiel.

De jongen kwam even voor half vier ten val nadat zijn voet tussen de spaken van zijn voorwiel was gekomen. Hij bleek niet los te kunnen komen en de brandweer werd opgeroepen om de jongen te helpen. Nadat enkele spaken waren verbogen kon de jongen worden bevrijd.

De ambulancedienst heeft de jongen ter plekke nagekeken en vervolgens meegenomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (13-6-2018 om 19:46)
Beste nn , toevallig was mijn moeder er als eerste bij. Er is vanalles geprobeerd om de jongen zijn voet te bevrijden. 112 werd gebeld, zij sturen na indicatie de hulpdiensten aan . Er werd duidelijk gezegd zelf niets aan de voet te ondernemen (wat overigens ook niet lukte) en te wachten op de hulpdiensten!
m&m (13-6-2018 om 16:35)
@ nn, niet zoveel, de brandweerlieden werken toch wel of ze nu uit moeten rukken of niet. hoogstens de brandstofkosten van de kazerne naar de plaats ongeval, schatting, nog geen euro ? zal ik die dan naar u opsturen zodat u zich niet zo benadeeld voelt ? ik geef wel vaker kleingeld aan bedelaars dus u kan er ook wel bij. Maar ik snap het wel, de (r)overheden plukken de nederlanders helemaal kaal ook al zitten die al ver onder de armoedegrens, maar eerlijk, de gemeente goes geeft al zo weinig uit aan de brandweer, kijk liever naar die haringparties met champagnecultuur van dat soort opvreters..of dat gem goes cultuurtje dat abmtenaren gewoon vele jaren lang kunnen jatten want niemand let daar op, DAT KOST PAS WAT !!!
Ard (13-6-2018 om 09:49)
Gelukkig mankeert hij veder niks, maar ik probeer me voor me te halen hoe is godsnaam zijn voet in zijn voorwiel terecht kan komen....
nn (12-6-2018 om 22:19)
Belachelijk dat er 2 brandweer auto's hiervoor moesten komen opdagen WAT KOST DIT NIET