Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Tholen wil pand wietkwekerij half jaar sluiten

Toegevoegd: 13-06-2018, 10.35 uur
Tholen wil pand wietkwekerij half jaar sluiten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Als het aan burgemeester Van de Velde - De Witte van de gemeente Tholen ligt wordt een bedrijfspand in Tholen voor een half jaar gesloten. In het pand werd een wietkwekerij ontdekt.


De politie deed op dinsdag 15 mei een inval bij het pand aan de Schelde-Rijnweg. De politie liet destijds weten dat binnen bijna 500 hennepplanten stonden en dat de stroom voor de plantage illegaal werd afgetapt.

Volgens de gemeente is de sluiting op basis van het Damoclesbeleid te rechtvaardigen omdat een handelshoeveelheid softdrugs werd aangetroffen. Het voorgenomen besluit tot sluiting is op  8 juni genomen, de zienswijze termijn loopt nog. Hierna wordt het besluit definitief.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wippie (13-6-2018 om 19:52)
Ja jan je verraders slapen nooit ik denk het echte probleem is dat de wet in Nederland een beetje krom is de coffieschop word aan de voordeur gedoogt maat aan de achterzijde vervolgt beetje krom toch
jan (13-6-2018 om 12:07)
Ze weten nog niet hoe groen het is in de gemeente Tholen er is nog veel meer daar