Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongeman bekent vernieling en diefstallen

Toegevoegd: 13-06-2018, 20.53 uur
Jongeman bekent vernieling en diefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft een jongeman aangehouden vanwege een vernieling, een fietsendiefstal en de diefstal van een trainingsjack.


Volgens wijkagent Henk Wiegman werd de man woensdagochtend op heterdaad betrapt toen hij woensdag in Breskens een fiets wilde wegnemen. Hij bleek een dag eerder ook al te zijn opgepakt. Hij had namelijk in Oostburg een trainingsjack gestolen.

De arrestant bekende ook dat hij dinsdag bij de Zuidzandsestraat in Oostburg een ruit had vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-6-2018 om 21:37)
@Andre Trapman; ik weet niet wat jij onder opvoeding verstaat, ik ben ook jong geweest maar NOOIT iets gestolen of iets van een ander gesloopt. Dat hoort gewoon nooit en slaat nergens op!
Andre (14-6-2018 om 16:47)
@Biggetje, Natuurlijk moet dit consequenties hebben voor die gast maar de tijd van dwangarbeid en werkkampen zijn we wel voorbij, toch?
Martin (14-6-2018 om 16:32)
@ Andre, we zijn inderdaad jong geweest en we hebben allemaal wel wat gedaan wat niet mag. Diefstal van een fiets en een jack gaat alleen wat verder dan belletje trekken.
Biggetje (14-6-2018 om 12:22)
Dat noem ik geen baldadigheid maar vernieling en diefstal. Van deze persoon komt niets terecht als daar geen fikse straf op komt te staan.
Andre Trapman (14-6-2018 om 09:51)
@John, Jeugdige baldadigheid. Wie is niet jong geweest?
John (13-6-2018 om 21:25)
Moet even een ogenblikje aan de dwangarbeid denk ik.loser
Cookie-instellingen beheren