Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 71 km

Pop-upstore veiligheid maand lang in Tholen

Toegevoegd: 14-06-2018, 10.17 uur
Pop-upstore veiligheid maand lang in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - In de binnenstad Tholen kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag terecht in een pop-upstore over (brand)veiligheid. 


De Zeeland Veilig Pop-up Store is een initiatief van Veiligheidsregio Zeeland. De reizende expositie stond eerder al in Vlissingen en zal nu een maand lang te bezoeken zijn aan de Eendrachtsweg 3. In het gebouw wanen bezoekers zich in een echt huis.

"In zes ‘kamers’ krijg je op interactieve wijze onder andere uitleg over hoe je brand kunt voorkomen, wat je moet doen als er brand is en hoe je je kunt voorbereiden op andere gevaren in Zeeland. Door middel van nieuwe technieken, zoals virtual reality, kun je zelf ervaren hoe het is om in een brandend huis te staan", zo vertelt de Veiligheidsregio.

Tijdens een bezoek is het mogelijk om gericht vragen te stellen aan éénvan de aanwezige brandweermedewerkers. Daarnaast kun je er allerlei informatieve filmpjes bekijken en worden er foto's en voorwerpen uit onder andere brandonderzoeken getoond.

De Zeeland Veilig pop-upstore is wekelijks geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00, en blijft open tot 21 juli. Op aanvraag is een rondleiding of presentatie op maat voor groepen ook mogelijk buitenom de openingstijden. De entree is gratis. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (15-6-2018 om 17:18)
Xl-pop-up-safety-demo!
Popeye (15-6-2018 om 17:15)
Door t een 'store' te noemen sla je m.i. de plank een beetje mis .. dat dekt de lading toch helemaal niet? Pop-up-demo of misschien zelfs wel de grote Pop-up-safetyshow, komaan :-D
Cookie-instellingen beheren