Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 153 km

Schennispleger actief in Middelburg

Toegevoegd: 14-06-2018, 14.17 uur
Schennispleger actief in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dinsdag- en woensdagavond zijn bij de Hogelandseweg in Middelburg twee vrouwen afzonderlijk van elkaar lastiggevallen.


Volgens de politie passeerde de man één van de vrouwen in een witte bestelauto.  Zij trof de man even verderop op een bankje waar hij zichzelf bevredigde op het moment dat de vrouw langs fietste. Hij zou de twee ook verbaal hebben lastiggevallen.

De schennispleger was actief tussen 21.00 en 22.00 uur. Het gaat om een blanke man met een kaal hoofd. Hij is ongeveer 30 jaar oud en droeg een donker gekleurd trainingspak. Onder het trainingspak droeg hij een wit shirt en witte sportschoenen. Hij sprak Nederlands zonder accent.

Omdat zich in de afgelopen dagen twee vrouwen afzonderlijk bij de politie meldden zou het volgens de politie zomaar kunnen dat deze man nog meer vrouwen of meisjes heeft lastiggevallen. Slachtoffers die zich nog niet hebben gemeld kunnen dit doen via 0900-8844 of Whats'App: 06-1220 7006.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (15-6-2018 om 21:18)
Bah wat een laffe smeerlap !
Boontje (15-6-2018 om 12:27)
Het kenteken is bekend las ik net in de PZC. Het is zaak dat ze die viezerik snel pakken dan, anders heb je kans dat er iemand voor eigen rechter gaat spelen! 1 voordeel als hij dan is gepakt, zal de lust tot spelen wel voorbij zijn!!
wim (15-6-2018 om 06:40)
Wat ben je ziek man om zulke gekke onmenselijke dingen te doen wat niet normaal is ga dan een keer naar de hoeren waar je voor zoiets terecht kan.
Pieter (14-6-2018 om 21:47)
Naar mijn mening mag z'n zaakje er af gehakt worden als ze hem pakken, Hoop hem tegen te komen.
Bram (14-6-2018 om 18:48)
tzal wel weer een losgelaten TBS'er zijn waar de overheid van vind dat zij het uit willen proberen met uw dochters of vriendin of die toch geen serieverkrachter en moordenaar is. Waarschijnlijk voorrang gekregen voor een woning in vlissingen omdat die in zijn oude woonomgeving niet meer kan overleven ? vast dichtbij een school met kinderen net als in goes met die pedofiel die een huis kreeg op steenworp van een school. Wat trouwens pas naar boven kwam omdat elders in het land voor iets dergelijks burgemeesterkoppen moesten rollen, maar niet in Zeeland natuurlijk. Daar vinden ze dat normaal. de vis rot bij de kop en niet andersom.
Cookie-instellingen beheren