Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Automobilist probeert op vrouw in te rijden

Toegevoegd: 15-06-2018, 12.55 uur
Automobilist probeert op vrouw in te rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist heeft dinsdagavond in Middelburg geprobeerd om in te rijden op een 31-jarige vrouw. De politie spreekt van een poging tot zware mishandeling.


Het slachtoffer reed rond 21.40 uur over de Kanaalweg. Bij de verkeerslichten reed een auto op haar in. Ze kon een aanrijding voorkomen maar hierop werd opnieuw een poging gedaan om op haar in te rijden. Bij één van die pogingen werd vermoedelijk ook de auto geraakt.

Op een rotonde is de automobilist gevlucht, het slachtoffer wist veilig thuis te komen. De dader reed volgens de politie vermoedelijk slingerend en met hoge snelheid over de weg en hinderde daardoor vermoedelijk ook andere verkeersdeelnemers. Men is dan ook op zoek naar getuigen.

De politie denkt dat de aanleiding voor het voorval in de relationele sfeer ligt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (16-6-2018 om 11:47)
Tuurlijk weet de politie wie het is dus hadden ze hem meteen kunnen gaan opzoeken. Zonder getuigen blijft het echter haar woord tegen het zijne. Erg dat hier in Zeeland net zo veel rotzooi komt als de rest van het land.
wim (16-6-2018 om 07:16)
Ondanks wat de reden mag zijn zoiets doet een normaal mens toch niet om een vrouw aan te rijden.
Ja-Ja (16-6-2018 om 06:17)
Rechter?? Dit is Poging tot MOORD. Rechter?? ,Jullie moeten stoppen met woordspelletjes. Denken jullie nou echt dat de dader dacht " Ik ga haar verwonden ". Hij dacht vermoedelijk. "Je gaat er aan ".
Eugen (16-6-2018 om 06:10)
dit lijkt mij meer een poging tot doodslag of moord. maar justitie verkleint altijd alles naar het minst denkbare strafbare feit. volgens mij was het gewoon weer een terroristische aanslag zoals vaker met auto's gebeurt, maar iedereen weet ook dat dat in nederland nooit zo in de media zal komen. het zal wel weer een verwarde man ziijn.
jan (15-6-2018 om 20:18)
De politie spreekt van een poging tot zware mishandeling. En als met een mes wordt gestoken dan mag je vrij uit ,wat hebben we één recht systeem , het pistool zou eens 2 richtingen moeten kunnen schieten van de politie vooruit en achteruit .
Michelle (15-6-2018 om 13:57)
Wanneer dit in de relationele sfeer zou liggen weet de vrouw óók te vertellen wie die hufter is!
Cookie-instellingen beheren