Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 92 km

Portemonnee weg na babbeltruc Oosterland

Toegevoegd: 16-06-2018, 07.17 uur
Portemonnee weg na babbeltruc Oosterland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Naar aanleiding van een babbeltruc op Schouwen-Duiveland roept de politie alleenstaande ouderen alert te zijn.


Volgens de politie verschafte vrijdagmiddag in Oosterland iemand zich toegang tot de woning van een bejaarde door zich voor te doen als verwarmingsmonteur. "Hij liet de bejaarde een kraan opendraaien en stal haar portemonnee", aldus de politie.

Ouderen wordt geadviseerd een kierstand te (laten) plaatsen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (16-6-2018 om 15:49)
laf tuig. te lui om te werken DUS maar ouderen beroven. sluit ze maar 3 maanden op met water en droog brood.
Ap (16-6-2018 om 09:20)
Heel vervelend voor mevrouw maar toch wel een klein beetje eigen schuld dikke bult want er wordt zó vaak voor gewaarschuwd, ook op TV, maar ze blijven erin trappen
wim (16-6-2018 om 07:29)
Ja zulke smeerlappen gaan altijd met een smoes verhaal nar bejaarde mensen,ondanks alle waarschuwingen laat de bejaarde toch weer binnen komen waar hij weer de portemonnee mee heeft genomen.
Cookie-instellingen beheren