Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Man bedreigt agent met mes in Hulst

Toegevoegd: 16-06-2018, 09.33 uur
Man bedreigt agent met mes in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In de Hendrik Casimirlaan is vrijdag aan het begin van de avond een man aangehouden omdat hij geweld tegen de politie had gebruikt.


De 27-jarige man verblijft tijdelijk in de woning en de politie ging naar het huis nadat was gemeld dat de man zichzelf iets wilde aandoen. Medebewoners probeerden hem te kalmeren, maar dat lukte niet. De politie schoot te hulp, maar de verdachte verzette zich.

Er ontstond een worsteling waarbij de verdachte een agent met een mes bedreigde. De verdachte werd hierop aangehouden op verdenking van poging doodslag. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (17-6-2018 om 10:45)
Dat Renata een geweldgenietster is wordt hier keer op keer geventileerd. Zou ze ook een uniformpje mogen dragen, lijkt me bijzonder relevant gezien t laatste wetsvoorstel .. ?!
Renata (16-6-2018 om 18:15)
Meteen een knieschijf overschieten, komt die niet ver meer met zijn mes.
Vraagje (16-6-2018 om 13:49)
Los van de impact: dreigen of waarschuwen is toch niet pogen? Bij zo n aanklacht 'poging doodslag' lijkt de nuance zoek - bij de dreiger toch niet .. dan was t wel een prikker?!
Cookie-instellingen beheren