Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand zonnepanelen verwoest dak woning

Toegevoegd: 16-06-2018, 14.57 uur - Update: 16-06-2018, 16.34 uur
Foto 9 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (18-6-2018 om 11:17)
waar elektrische stroom is, is er ook weerstand, dit te samen is net als een elektrisch kacheltje, zijn de snoertjes te dun of is de aansluitstekker net iets verkeerd gemonteerd heb je dus overal elektrische kacheltjes wat soms dus erg heet kan worden zeker met droogte en zon heb je zo een fikkie op je dakje.
Neve (18-6-2018 om 08:57)
Beste, deze panelen zijn gelegd middels een zuignap waar normaal glazen ruiten mee worden gelegd. deze waren op het midden van de zonnepanelen aangezogen. hierdoor kan je haarscheuren krijgen in de cellen. na verloop van tijd vormt er op deze haarscheuren een steeds grotere weerstand waardoor het op deze plek steeds warmer word. zelf ben ik geen inspecteur en zal onderzoek moeten uitwijzen wat de oorzaak is. voor de betrokken bewoners sterkte na deze schrik.
Triesto (17-6-2018 om 11:26)
tja, nederlandse overheid weigerde te investeren in zonneenergie zoals onze weldenkende buurlanden wel gedaan hebben. daardoor loopt NL weer decennia achter en dan wordt verwacht dat ongeschoolden en bedrijven zonder veel ervaring dat maar even in moeten halen. gepruts en gebeun dus. maar ja, de overheid betaald die schade toch niet dus in de haag hebben ze weer een veer in hun eigen bibs gestoken, omdat ze hopeloos achter lopen en de ellende van onkunde bij de consument dumpen.. Goed gedaan hoor kabinet ! Ik begrijp dat ze voor het afkoppelen van het gas statushouders willen verplichten dat werk te gaan doen ? omdat het ondenkbaar kan met het lage aantal technici dat NL nog heeft ? Word vast ook weer zo een kabinet rutte succes...
Desjaak (17-6-2018 om 00:22)
@Peter: dat heet 'gehaaid' en is inmiddels de norm - Shell, 7 miljard belasting ontwijken / NVWA, 70 miljoen 'overschrijden'. Schade of schande bestaan niet meer, laat staan schaamte. Brandluchtje eraan of niet.
Kees (16-6-2018 om 22:42)
Dit is het tweede bericht in korte tijd, wat ik lees. Het andere geval betrof eveneens een in het dak geïnterpreteerd systeem. Daar is blijkbaar iets goed mis mee.
Paul (16-6-2018 om 20:11)
Zoals ik zie liggen deze zonnepanelen te dicht op het dak waardoor er weinig tot geen ventilatie is, hier door wordt het niet alleen vreselijk warm onder de panelen maar kan er dus ook brand ontstaan.
Cookie-instellingen beheren