Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Fietsers gewond bij verschillende valpartijen

Toegevoegd: 16-06-2018, 18.34 uur
Het ongeluk op de Snabbeweg in Poortvliet.
Het ongeluk op de Snabbeweg in Poortvliet.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij valpartijen verspreid in de provincie zijn zaterdag verschillende fietsers gewond geraakt. De ambulancedienst werd verschillende keren ingezet.


In Poortvliet ging het rond 12.15 uur mis op de Snabbeweg. Hier was sprake van een wielrenner die onderuit ging. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. In Westkapelle kwamen rond 13.25 uur twee Duitse jongens ten val op de Zeedijk. Zij konden ter plaatse worden behandeld. In Groede kwam rond 14.50 uur een fietser ten val op de Puijendijk.

In Aagtekerke vonden kort na elkaar twee ongelukken plaats. Rond 14.45 uur kwam bij de kruising Aagtekerkseweg - Pekelingseweg een fietsster ten val. Rond 15.10 uur vond eenzelfde incident plaats op de Kloosterweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (17-6-2018 om 12:31)
@Popeye; ben het helemaal met je eens! Wordt er zo zachtjes ook scheitziek van dat je bijna nergens meer normaal kan wandelen of er roept weer zo'n wielerterrorist (want een bel kan niet) dat je op je hond moet letten. Van mij mogen ze nog veel harder vallen, ik moet mezelf ook gedragen op de openbare weg, als ik mij aan de snelheid houd in de bebouwde kom dan wordt ik regelmatig door of wielrenners of van die elektro zelfmoordfietsen ingehaald. En ik rijd dan met de auto en ik moet er dan maar op letten dat zo'n dwaas (in ieder geval geen richting aangevend) niet ineens voor mijn wielen afslaat want dan ben ik nog fout ook...
Popeye (17-6-2018 om 10:17)
Weleens gehoord van snelheid naar omstandigheden Jose? Of ben jij er ook zo één die normaaltrappers flitsend voorbijschiet wanneer deze afremmen voor bijv een bocht of onoverzichtelijke situatie; moet haast wel hѐ?! Want asfalt bijwerken doet men hier al zo n beetje jaarlijks sinds WO2 :-))
Popeye (17-6-2018 om 01:40)
t Was ook weer gekkenwerk vandaag, moet je ns rustig gaan wandelen door de Manteling wanneer je niet met grote regelmaat wegduikt liggen r nog meer... wat mij betreft wel voor t laatst, ben zukke idioten schijtbeu, wie geen benenwagens kan ontwijken, of normaaltrappers, zels in natuurgebied niet, klapt r maar op :-D Sterkte voor alle gevallenen, dat wel hooor!
Jose (16-6-2018 om 18:50)
In een wijde cirkel zijn er kort geleden oa op de Aagtekerkseweg steentjes verspreidt op het asfalt wat vorig jaar is gelegd. Een slijtlaag? Is heel naar om over te fietsen. Een beetje scherpe bocht nemen en je ligt op de straat.
Cookie-instellingen beheren