Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Auto in sloot Sint Philipsland: 1 gewonde

Toegevoegd: 17-06-2018, 04.56 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Bij de Lageweg in Sint Philipsland is vannacht iemand gewond geraakt toen hij met zijn auto in een sloot belandde.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 02.55 uur. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. Verder werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter naar de ongevalslocatie gestuurd.

Ter plekke bleek de automobilist niet bekneld te zitten. Wel klemde diens deur. De persoon is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is niet meer ingezet. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto getakeld. Rond 04.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750