Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 275 km

Geprepareerde tassen, trio gearresteerd

Toegevoegd: 17-06-2018, 09.34 uur
Geprepareerde tassen, trio gearresteerd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het Stationsplein in Goes zijn zaterdagavond drie mannen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De politie nam twee geprepareerde tassen met vermoedelijk gestolen goederen in beslag.


Via de de WhatsAppgroep van Goese winkeliers werd zaterdagmiddag gewaarschuwd voor winkeldieven. Zij zouden in de binnenstad rondlopen met geprepareerde tassen. Er werd ook een foto gedeeld, maar agenten troffen de verdachten niet aan. Hierop werd besloten extra opvallend te gaan surveilleren zodat eventuele dieven minder kans zouden hebben om hun slag te kunnen slaan.

De surveillances leverden niets op maar rond 19.20 uur werd door agenten alsnog resultaat geboekt. Bij het Stationsplein zagen zij namelijk drie mannen lopen. Twee van hen voldeden aan het opgegeven signalement. De politie sprak het trio aan en zij bleken inderdaad geprepareerde tassen bij zich te hebben. Hierin zat onder meer kleding en een horloge, volgens de politie vermoedelijk van diefstal afkomstig.

De drie zijn aangehouden. Ze zijn 28, 29 en 37 jaar. Hun woonplaats is niet bekend. Ze zitten vast voor verhoor. De winkeliers worden op de hoogte gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (17-6-2018 om 15:05)
@Ron: ben het volledig met je eens. Als men de arbeidskrachten nu eens gewoon zouden betalen dan kunnen ook de Nederlandse werklozen aan het werk. Helaas is eigen volk te duur dus laten ze de criminelen maar vanuit het buitenland binnen komen.
Ron (17-6-2018 om 11:14)
Het is weer vakantie en werken op het land tijd, de zeeuwse bevolking mag weer toekijken hoe hordes criminelen onder het aangetrokken werkvolk alles verzieken voor iedereen. Maar ja, als de miljoenairs maar goedkope arbeiders krijgen en de rest moet de ongemakken maar voor lief nemen want dit zijn de hoogtij dagen voor de zeeuwse economie. Welk dan afhankelijk is van het aantrekken van hoopjes onderbetaald schorem en gajus anders stuiken we van de ecomonische afgrond. Echt de gezonde solide economie waar de rutte kabinetten mee pochen en pronken als validatie voor hun miljardengegraai. ach, een handje gekregen mariniers kosten toch ook meer dan ze gaan opbrengen, het zijn gewoon allemaal solide leugens.
Cookie-instellingen beheren