Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bedreiging met mes bij straatroof Oost-Souburg

Toegevoegd: 17-06-2018, 09.42 uur
Bedreiging met mes bij straatroof Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 18-jarige man uit Vlissingen en een 17-jarige man uit Oost-Souburg zijn vannacht in Oost-Souburg het slachtoffer geworden van een straatroof.


De twee liepen rond 00.10 uur over de Spoorstraat, vlakbij het NS-station Oost-Souburg. Ze werden daar door drie jongens bedreigd met een mes en mogelijk ook een nepvuurwapen. Ze namen geld, een paar schoenen en een sleutelbos mee.

De daders vluchtten te voet weg richting de Bermweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (5-7-2018 om 15:42)
Het is gewoon verschrikkelijk zoals het daar tegenwoordig gaat. Maar de politie zal ook niet eens gaan posten onopvallend, daar deugd geen donder van je weet als je politie agent wordt dat dit bij je werk hoort, en zeker de leiding ook. Of zetten we daar talrijk ook BOA,s voor in wat niet kan, die denken al dat ze onze lieve heer zijn.
Jordi (17-6-2018 om 21:11)
Het kan aan mij liggen maar de laatste weken hoor ik wel erg vaak over straatroven in West- en Oost-Souburg. Trend? Zelfde gasten? Dan te bedenken dat de opbrengst minimaal en de slachtoffers getraumatiseerd zijn. Hopelijk jaagt de politie volle bak op deze losers momenteel!!
Adje (17-6-2018 om 15:30)
Sterkte aan de jongen, wat lafaards zeg, tis te hoop dat de politie de twee Dumbo,s snel opsporen.
Michael (17-6-2018 om 14:33)
Waar is het signalement van de daders?
Anoniempje (17-6-2018 om 10:20)
Wat een losers, dat ze naast dit buitgenomen geldbedrag ook nog "tweedehandse" schoenen nodig hadden en sleutels van een pand waar ze toch niet het adres van weten sukkels haha.
Cookie-instellingen beheren