Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 178 km

Automobilist rijdt tegen viaduct Ritthem

Toegevoegd: 17-06-2018, 09.47 uur
Automobilist rijdt tegen viaduct Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Een 24-jarige man uit Vlissingen is vannacht gewond geraakt toen hij bij Ritthem tegen een viaduct reed.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 04.45 uur op de Europaweg West. De man reed eerst door een hek en raakte vervolgens een pilaar van een viaduct. Hierop kwam het voertuig tot stilstand.

De ambulancedienst werd gewaarschuwd en de man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte total loss. De politie onderzoekt nog of er alcohol in het spel is geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Db (18-6-2018 om 13:05)
Hij kan ook in slaap gesukkeld zijn na hele lange dag gewerkt te hebben. Oordeel niet voor alle feiten bekend zijn!
bram (18-6-2018 om 01:48)
Kan de reacties wel begrijpen, maar vooralsnog moet worden uitgezocht of er drank (alcohol) of iets anders verdovend spul in het spel is. Maar zo ja, dan ben ik het met de reacties eens. Behoorlijk straffen en voorlopig zeker niet meer in de auto achter het stuur.
Anneke (17-6-2018 om 19:31)
Zullen we eerst even onderzoek afwachten , voordat we weer eens gaan oordelen ? Dank u
AntiGSM (17-6-2018 om 12:24)
@Jojo; helemaal met je eens, wort veel te slap mee omgegaan met deze moordenaars. Hetzelfde geldt uiteraard helemaal met smartphone verslaafden achter het stuur (zelfs nog erger want deze zijn dan nuchter) gewoon rijbewijs blijvend invorderen. Berichtjes zijn niet belangrijker dan een ander zijn leven! Alleen wil de overheid er nu weer een verdienmodel van maken om zo veel mogelijk boetes te scoren met de komende camera systemen. Ze moeten gewoon zorgen dat geen enkele smartphone meer werkt in een auto, verslaafde bijrijders moeten dan ook maar eens sociaal doen!
Jojo (17-6-2018 om 10:56)
Als ze nog onderzoeken of er alcohol in het spel is dan zal dit wel. Nu is het een viaduct volgende keer is het iemands vrouw/man of kind. Dit moet veel harder aangepakt worden. Rijbewijs voorgoed afpakken iemand neemt bewust het risico dus je moet ook de gevolgen ervan inzien.
Cookie-instellingen beheren