Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop op Deltaweg Goes, 2 gewonden

Toegevoegd: 17-06-2018, 11.16 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een ongeluk op de Deltaweg (A256) bij Goes is vanochtend een auto op zijn kop terecht gekomen. Zeker twee mensen raakten gewond.


De aanrijding gebeurde rond 10.25 uur op de kruising met de ’s-Heer Hendrikskinderendijk en de Nieuwe Rijksweg (N664). Bij de botsing waren twee Duitse personenauto’s betrokken waarvan er zogezegd één op zijn kop tot stilstand kwam.

Er werden meerdere ambulanceteams opgeroepen. Zeker twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend hebben zij geen ernstige verwondingen opgelopen. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen getakeld.

Het ongeluk zorgde voor flink wat oponthoud. Vanwege het ongeval was namelijk geen direct verkeer mogelijk vanuit Zierikzee richting de snelweg. Weggebruikers moesten eerst afslaan en via ’s-Heer Hendrikskinderen de andere rijbaan oprijden zodat zij via de invoegstrook konden passeren. Rond 11.25 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren