Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 18-06-2018, 20.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Bij een verkeersongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke is maandagavond ten minste een persoon gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19:10 uur. Een bestuurder van een personenauto merkte te laat op dat zijn voorganger vaart minderde om af te slaan. De man botst met zijn auto tegen de achterkant van zijn voorganger. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de betrokkenen heeft onderzocht op letsel. Tenminste één persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer kon tijdens het ongeluk over de andere rijbaan passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750