Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger in de cel voor mishandeling

Toegevoegd: 18-06-2018, 22.50 uur
Vlissinger in de cel voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 37-jarige T. van W. uit Vlissingen tegen wie een voorwaardelijke ISD-maatregel en opname in een psychiatrische instelling was geëist, is maandag veroordeeld tot een maand cel plus nog twee weken van een eerder vonnis.


Van W. werd ervan verdacht medio februari zijn vader een klap te hebben gegeven. De dag daarvoor zou hij zijn zus en zijn oom hebben bedreigd. Van de bedreiging van zijn zus werd Van W., vrijgesproken evenals voor het mogelijke bezit van de drugs in de politieauto.

Toen Van W. door de politie werd afgevoerd, bleken er toen hij weer was uitgestapt enkele bolletjes met harddrugs in de politiewagen te liggen. Volgens Van W., waren die mogelijk door een andere arrestant achtergelaten. De politie erkende overigens dat de auto niet van te voren was gecontroleerd op 'achtergelaten spullen'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren