Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksteren
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand bij bedrijf Vrouwenpolder

Toegevoegd: 21-06-2018, 15.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Bij een schadeherstelbedrijf aan de Schoolstraat in Vrouwenpolder heeft vanmiddag enige tijd brand gewoed.


Het vuur ontstond rond 14.30 uur in een spuitcabine en sloeg al snel voer na het dak. Omdat de brand uitslaand was schaalde de brandweer op naar middelbrand. Er zijn drie blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet. De brand is van binnenuit en op het dak bestreden.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om een medewerker te controleren, maar het is niet duidelijk of en hoe ernstig de verwondingen zijn. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer had de brand rond 15.20 uur geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria Wisse (22-6-2018 om 07:13)
Wat triest voor de familie die zo hard voor hun bedrijf werken! Ik wens ze veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren