Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer helpt vastzittende meeuw

Toegevoegd: 22-06-2018, 23.15 uur
De brandweer in Vlissingen. De brandweer in Vlissingen.
De brandweer in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een vastzittende meeuw bij een hotel in Vlissingen.


Het dier werd rond 19.55 uur op het dak ontdekt door medewerkers van het hotel aan de Badhuisstraat. Omdat zij zelf de vogel niet konden bevrijden werd de brandweer gebeld.

Deze is ter plaatse geweest en heeft met behulp van een ladder de meeuw uit zijn benarde positie bevrijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boontje (23-6-2018 om 20:14)
Belachelijk! Laat ze nuttiger dingen doen! Dat beest gaat vanzelf een keer dood en dan zal ie ook wel een keer van het dak afvallen...
Erik (23-6-2018 om 18:16)
Beste John, Heb jij er last van dat de brandweer het dier heeft gered? Dacht het niet toch? Overigens zou ik als ik jou was je kennis over de natuur eens een beetje opkrikken! Vliegend ongedierte? Serieus? Woorden schieten te kort om zoveel dommigheid!
John (23-6-2018 om 12:03)
Nog even en de brandweer rukt uit voor een kakkerlak die vastzit of een mug die rondvliegt in huis. Waanzin ten top! Dit vliegend ongedierte begint een ware plaag te worden in de steden en doorgedraaide "dierenvrienden" gaan ze "redden" koekoek
Cookie-instellingen beheren