Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Belgische vrouw vernielt terras in Sluis

Toegevoegd: 23-06-2018, 11.38 uur
Belgische vrouw vernielt terras in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Een 38-jarige vrouw uit het Belgische Aalter is afgelopen nacht aangehouden in Sluis nadat ze vernielingen had aangericht bij een horecagelegenheid.


De politie kreeg rond 01.00 uur een melding dat er een vrouw doordraaide op een terras aan de Kaai. Agenten zijn ter plaatse gekomen en troffen wat cafégasten waarvan er eentje probeerde de vrouw in kwestie te beletten om het water in te springen.

De agenten hielden de vrouw aan toen getuigen hen vertelden dat de vrouw een tafel en glazen had kapotgemaakt op het terras van de gelegenheid. De vrouw werd steeds agressiever en stribbelde enorm tegen toe de agenten haar aanhielden. Ze wilde zelfs een van de agenten bijten, maar dat kon voorkomen worden.

Het gedrag van de vrouw was dermate agressief dat de agenten vermoedden dat de vrouw niet alleen onder invloed van alcohol, maar ook van andere (mogelijk verdovende) middelen was. De vrouw is naar een politiecellencomplex gebracht en daar onderzocht door een arts. Ze zal vandaag verder gehoord worden over de vernielingen die zij heeft gepleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-6-2018 om 13:18)
Emmer water er over dan koelt ze lekker af. Steeds meer mafkezen in het land helaas. Ik heb hier geen medelijden mee.
Cookie-instellingen beheren