Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Bestuurder quad bekeurd na achtervolging

Toegevoegd: 23-06-2018, 11.49 uur
Bestuurder quad bekeurd na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - De politie heeft vrijdagmiddag in Borssele, na een korte achtervolging, een 19-jarige man uit Hoek op een quad bekeurd.


Uit Borssele kwamen de laatste tijd veel klachten van bewoners over een quad die behoorlijk wat overlast zou veroorzaken. Naar aanleiding van die klachten reden surveillerende agenten vrijdagmiddag rond in het dorp.

De agenten zagen een quad rijden nabij de Monsterweg. Na een korte achtervolging werd de quad in de Noordsingel aan de kant gezet. Uit onderzoek bleek dat de quad niet verzekerd was. Ook was er iets niet in orde met de remmen van het voertuig.

De bestuurder van de quad is proces-verbaal aangezegd. De quad is overgebracht naar een ruimte waar hij technisch onderzocht gaat worden door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren