Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij botsing in Lewedorp

Toegevoegd: 23-06-2018, 14.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Bij een verkeersongeval op de Maalweg bij Lewedorp zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt.


Rond 12.30 uur kwamen twee personenauto’s door een voorrangsfout op de kruising met de Veldzichtweg met elkaar in botsing. Door de klap kwam één van de voertuig in het weiland tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die één persoon naar het ziekenhuis heeft gebracht. Een ander slachtoffer is naar de huisartsenpost gebracht. Over het letsel van de gewonde is verder niks bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (24-6-2018 om 10:21)
Laagstaande zon was het niet om 12.30 uur... Aan de Laagte van de gewassen lag het ook niet ieder B-weg is Max 60 Blijft over de snelheid,pech, of niet opgelet,,.. flinke boem dat wel... hopelijk valt het letsel mee...