Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Gewonden bij ongeval in Koewacht

Toegevoegd: 24-06-2018, 00.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOEWACHT - De politie doet onderzoek naar een ongeval dat zaterdagavond plaats vond bij Koewacht.


Even na 19.00 uur reden twee bestuurders met hun auto over de Axelsestraat in de richting van Koewacht. Vermoedelijk kwamen de twee voertuigen bij een inhaalmanoeuvre met elkaar in botsing. Beide auto’s kwamen in de sloot tot stilstand. Er zijn twee personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Na het ongeval heeft de politie een onderzoek ingesteld naar onder andere de toedracht. De Verkeerspolitie heeft de situatie ter plekke vastgelegd. Rond 22.30 uur konden de voertuigen door bergingsbedrijf Kuzee worden weggesleept. De Axelsestraat was tijdens het ongeluk en bergingswerkzaamheden afgesloten.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Bronk (24-6-2018 om 10:04)
Spijtig voor die mooie klassieke Alfa.
tja (24-6-2018 om 03:06)
Het is vast niet hard genoeg gegaan voor 1 van de 2