Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 350 km

Dronken bromfietser gewond na val

Toegevoegd: 24-06-2018, 10.24 uur
Dronken bromfietser gewond na val
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - Een 17-jarige jongen uit Serooskerke is afgelopen nacht gewond geraakt na een val met zijn brommer. De jongen bleek onder invloed van alcohol te zijn.


Een groepje fietser zag rond 02.30 uur een bromfietser ongeuit gaan op de Domburgseweg en belden gelijk met 112. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de jongen met onbekend letsel naar het ziekenhuis heeft gebracht.

De agenten hebben ter plaatse een blaastest afgenomen. Hier blies de jongen een F, wat betekend dat hij te veel had gedronken. In het ziekenhuis is en bloedproef van hem afgenomen. De uitslag hiervan wordt later bekend als het bloed door het NFI is onderzocht en geanalyseerd


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (24-6-2018 om 12:43)
Die zal dit voorlopig wel uit zijn bolle hoofd laten!
KeeK (24-6-2018 om 11:14)
Je moet ze eens de kost geven wie er allemaal na het uitgaan op de fiets of scooter naar huis gaan..Ook met alcohol of blowen mag je niet fietsen of scooter rijden net zo min als met de auto ! Mensen hebben vaak commentaar op automobilisten en drankgebruik maar op de fiets en scooter is het net zo strafbaar !!!!
Cookie-instellingen beheren