Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen richt schade aan met landbouwvoertuig

Toegevoegd: 24-06-2018, 17.46 uur
Jongen richt schade aan met landbouwvoertuig
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AAGTEKERKE - In de nacht van zaterdag op zondag meldde een bewoner van de Geschieresweg in Aagtekerke bij de politie dat hij zojuist een jongeman had betrapt die er op zijn landbouwvoertuig vandoor wilde gaan. Hierbij had de jongen behoorlijk wat schade aangericht op het erf van de melder.


De man hield de 14-jarige jongen uit Middelburg in bedwang tot de agenten aankwamen bij het opgegeven adres. Zij hebben de jongen aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij gehoord worden over hetgeen hij gedaan heeft.

De man uit Aagtekerke hoorde rond 00.30 uur ineens een hoop kabaal op zijn erf. Hij snelde naar buiten en zag dat een jongen in zijn landbouwvoertuig reed. Hij heeft de jongen aangeroepen om uit het voertuig te komen, maar de jongen gaf daaraan geen gehoor.

Op een gegeven moment kwam de jongen op de melder afrijden, maakte een bocht om het erf af te rijden, maar kwam tot de conclusie dat dat niet zomaar ging omdat de auto van de melder in de weg stond. Doordat hij het voertuig niet onder controle had raakte hij vervolgens een hekwerk en wat staldeuren.

De eigenaar van het voertuig heeft de jongen vervolgens uit het voertuig getrokken en heeft hem bij zich gehouden tot de politie ter plaatse kwam. Mogelijk is dezelfde jongen ook verantwoordelijk voor het eerder wegnemen van het landbouwvoertuig van de man. De eigenaar heeft aangifte tegen de jongen gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (24-6-2018 om 23:00)
!4 jaar, half één 's nachts, woont in Middelburg. Aagtekerke, Middelburg is toch zo'n 20 minuten fietsen. Of met een tractor misschien. Hoe laat moet dat kreng dan thuis zijn?
Louis van den Broeke (24-6-2018 om 21:51)
Smerig rotjoch hopelijk krijgt die meer dan zijn verdiende loon , met je poten van andermans eigendommen afblijven!
Cookie-instellingen beheren