Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 294 km

Man ernstig mishandeld Markt Middelburg

Toegevoegd: 24-06-2018, 17.52 uur
Man ernstig mishandeld Markt Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Markt in Middelburg een 23-jarige man uit Arnemuiden op een dusdanige manier mishandeld dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.


De vermoedelijke aanleiding is een poging beroving. Het slachtoffer hielp een man die mogelijk beroofd werd door de verdachten. Voor de mishandeling zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Het betreffen twee mannen van 18 en 21 uit Oost-Souburg. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en zullen daar zondag door rechercheurs gehoord worden.

Twee agenten op de fiets kwamen omstreeks 04.30 uur op het rumoer van het opstootje af en troffen een grote groep omstanders in een nogal chaotische situatie. Uit korte verklaringen van de omstanders bleek dat de twee later aangehouden verdachten de man uit Arnemuiden flink hadden toegetakeld.

De twee waren, eveneens volgens getuigen, in het gezelschap van een jongen met een Aziatisch uiterlijk. Deze persoon is nog niet bekend bij de politie en deze doet dan ook een oproep aan mensen die weten om het gaat dit te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mina (25-6-2018 om 11:02)
De jongen die ze hebben is een hele rustige lieve jongen, echt misselijk hoe die drie los zijn gegaan op hem. Hoe laf ben je om met 3 personen iemand af te rossen, hoop dat jullie ooit tegen een goed eind hout aanlopen
Cookie-instellingen beheren