Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 68 km

Politie onderzoekt inbraak in Terneuzen

Toegevoegd: 24-06-2018, 18.27 uur
Politie onderzoekt inbraak in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In een woning aan de Maassingel in Terneuzen is gistermiddag ingebroken. Omdat de bewoonster van de woning hoorde dat de inbrekers een raam verbraken is zij luid schreeuwend naar de kamer gelopen waar het geluid vandaan kwam. Vermoedelijk zijn de inbrekers hiervan geschrokken, want er was, buiten het verbroken raam, niets meer te zien.


De politie werd gebeld en agenten hebben de directe omgeving afgezocht. Ook een hondengeleider kwam naar de Maassingel. Door de politie is een buurtonderzoek gehouden. Van de bewoonster is een aangifte opgenomen. Er zijn op het eerste gezicht geen goederen weg uit het huis. Ook is de technische recherche gevraagd om sporen te komen afnemen in en om de woning.

De politie wil graag weten of er mensen in de buurt van de Maassingel in Terneuzen camera’s hebben ophangen bij hun woning. Mogelijk hebben zij de dader(s) of eventueel een voertuig opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren