Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Man opgepakt voor mishandeling baby

Toegevoegd: 25-06-2018, 09.45 uur
Man opgepakt voor mishandeling baby
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - De politie heeft zondagavond bij Westkapelle gezocht naar een Duitse man. Hij wordt verdacht van mishandeling van een baby.


Omdat de man was weggevlucht besloot de politie een helikopter in te zetten. Deze heeft de omgeving afgezocht. Zondagavond werd via Twitter een omroep gedaan mee uit te kijken naar de man maar zelf geen actie te ondernemen.

De politie laat weten maandagmorgen rond 07.00 uur een 27-jarige verdachte uit Duitsland te hebben aangehouden aan de Zuidstraat in Westkapelle. Deze man zit vast voor onderzoek. Volgens een woordvoerster gaat het vermoedelijk om problemen in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (25-6-2018 om 16:41)
De lafaard vlucht voor de politie. Maar wie bekommert om de baby? Ik kan hier geen touw aan vastknopen.
EM (25-6-2018 om 15:10)
Mocht het de dader zijn van deze laffe wandaad ,dan keihard straffen ,welk mens mishandeld nou een baby zo kwetsbaar...…..walgelijk !
Mar (25-6-2018 om 13:45)
Problemen in de relationele sfeer? Prima of jammer dan. Maar je blijft met je poten van kinderen af!!!
Cookie-instellingen beheren