Weerbericht:
Wolkenvelden, ook zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Presentatie verdwijning Herman Ploegstra

Toegevoegd: 25-06-2018, 22.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - De inwoners van IJzendijke zijn vanavond bijgepraat over de vermissing van hun dorpsgenoot Herman Ploegstra, nu bijna acht jaar geleden. Voor aanvang van die presentatie aan de dorpsbewoners werd al een identieke presentatie gegeven aan de pers, zie de video hierboven.


De 35-jarige kraanmachinist is in oktober 2010 onder verdachte omstandigheden spoorloos verdwenen. De politie gaat ervan uit dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Tijdens de informatieavond werd ook aandacht besteed aan de impact van deze zaak op de familie. Hermans oudste broer Jan deed daarom een emotionele oproep. Zie de video hieronder.

Bij bijeenkomst in het gemeentehuis van de gemeente Sluis, in Oostburg, waren 25 geïnteresseerden aanwezig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martin (27-6-2018 om 14:34)
Beste Jan, Dat mensen er niet zijn wil niet zeggen dat ze een slecht geweten hebben of meer weten over deze zaak. Er zullen in ijzendijke ongetwijfeld mensen zijn die meer weten, maar dit staat verder los van de opkomst.
EM (26-6-2018 om 22:39)
@jan de lage opkomst verraste mij ook ,een teleurstelling voor de politie
Pieter (26-6-2018 om 20:59)
in 2011 heb ik al eens gemeld dat er gezocht moet worden op de bouwplaats waar de kraan stond van Herman op het moment van zijn verdwijning , waaruit de "geheime"mobiel werd weggenomen (zonder braakschade) je kunt namelijk heel snel een diep gat maken en weer dichten , als daar nu een gebouw opstaat of asfalt is gestort is de kans klein dat daar ooit iets gevonden wordt.
john (26-6-2018 om 13:26)
Evert kreeg geen vrij van de belgische justitcie ,dat duurt nog wel even
jan (26-6-2018 om 09:36)
Waarom zo kleine opkomst? zijn er in IJzendijke mensen die er meer van weten?daar lijkt het wel op .
Cookie-instellingen beheren