Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen rijdt achteruit de snelweg af

Toegevoegd: 26-06-2018, 20.08 uur
Het rijbewijs van de chauffeur is ter plaatse ingevorderd.
Het rijbewijs van de chauffeur is ter plaatse ingevorderd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De verkeerspolitie heeft vanmiddag bij Goes het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige vrachtwagenchauffeur die achteruit over de rijbaan reed.


Een agent reed met zijn opvallende politieauto op de aansluiting van de Deltaweg (A256) naar de Rijksweg A58 in de richting van Vlissingen toen hij opeens hard moest remmen voor de vrachtwagen die achteruit op de rijbaan reed. Ook achteropkomende auto’s moesten in de remmen. Vanwege het hoge riet in de bocht was de combinatie pas op het laatste moment te zien.

De politie heeft de combinatie gelijk meegenomen naar Lewedorp. De Roemeense chauffeur, die al meer dan tien jaar in Nederland woonachtig is, kon zijn rijbewijs gelijk inleveren. Hij verklaarde de weg kwijt te zijn en was bezig op zijn navigatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bumper; (25-10-2018 om 19:14)
Dit hebben we in feite te danken aan de Nederlandse transportbedrijven, die moesten zo nodig die witte nummerborden horde hierheen halen, hier had de regering allang moeten ingrijpen, meer en strengere controles, maar het tegendeel is de praktijk, witte nummerborden rijden door , en wij worden aan de kant gezet, en dan het ge muggen zift van zo,n ambtenaar, want die blijft zoeken tot hij wat vind, waarom ? hij kan dan lekker makkelijk Nederlands praten.
Jokko van der Sneuk (27-6-2018 om 15:24)
je zal er maar weer opklappen, in die bocht word gewoon 100 km/h gereden wat een sukkel zeg,... 2 km verderop had hij kunnen keren via afslag Heinkenszand.via De N 665. Nu is er ook wat gekeerd, zijn rijbewijs lees ik.
bumper; (27-6-2018 om 14:29)
dat noemt zich beroeps chauffeur? achterlijke idioot, even doorrijden en fatsoenlijk draaien heeft hij zeker nog nooit van gehoord. Bumper:
P (27-6-2018 om 10:16)
Is standaard gedrag bij de witte nummerborden club, voor mij niet de eerste keer dat ik dit meemaak.
KeeK (27-6-2018 om 10:07)
Nou sorry politie dit zie je veel vaker hoor moet je ze eens nzien stunten bij Vlissingen oost soms man of als hun TomTom ze dwars door Nieuwdorp stuurt.. Ze rijden ook vaak 60 over de weg als ze adres niet weten dan gaan ze van te voren al kilometerslang denken waar zal ik afslaan?! Probleem is deze mensen geen Code 95 vakbekraamheid hebben of ze kopen die voor 50 euro van een corrupte ambtenaar aldaar ( zeggen ze zelf ik ben ook chauffeur ) .. Hij kan in Roemenie volgens de EU gewoon zeggen zijn rijbewijs kwijt is dan kan hij voor 28,89 euro een nieuw rijbewijs kopen in zijn thuisland !!! Leuk hé EU en jij als Hollander mag er 1000 euro CBR kosten bijbetalen bij afname
Pieter (27-6-2018 om 08:38)
Zijn navigatie zegt keer om... een lompe chauffeur welke z'n rijbewijs niet waard is. Ik zou zeggen dat hij opnieuw zijn rijbewijs mag gaan halen en een hele vette bekeuring.
Cookie-instellingen beheren