Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Rijbewijs kwijt na dollemansrit op quad

Toegevoegd: 27-06-2018, 18.37 uur
Rijbewijs kwijt na dollemansrit op quad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft gisteren van een 30-jarige man uit Vlissingen het rijbewijs ingenomen nadat hij rond scheurde met een quad.


Volgens de politie reed de man met ongeveer 100 km/u over de Burgemeester van Woelderenlaan en de Sloeweg in Vlissingen. Tevens maakte hij wheelies en reed over het fietspad. Tot stol negeerde de bestuurder een rood verkeerlicht.

Alle overtredingen samen maakten dat het rijbewijs van de man ter plekke is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ab (30-6-2018 om 23:57)
Vanmiddag op de boulevard in Vlissingen ook zo’n idioot op n gele quad zien rijden.. Van de weg halen die quads! En vooral de idioot die deze bestuurd .
Marc (30-6-2018 om 11:15)
Ik hoop idd dat het die mafketel is die al geruime tijd als een gek door Vlissingen crossed. Geen respect voor spelende kinderen en andere weg gebruikers. Rijbewijs invorderen en een tijdje laten lopen. Goed werk dat de politie deze gast aangepakt heeft.
Buurtbewoner (28-6-2018 om 07:56)
He he eindelijk rust, zo vaak voor gebeld nooit actie op ondernomen. Hoop dat ie dat ding lange tijd kwijt is.
Beter zo (27-6-2018 om 23:51)
Goed zo, afpakken en nooit meer terug geven. Als je daarvoor 30 geworden bent, en je weet nog niet dat je moet wachten voor rood licht, plus veel te hoge snelheden en asociaal rijgedrag... dan gaat hij dat vast ook niet weten als hij 40 of 50 jaar word. Dan maar fietsen toch...
Bewoner (27-6-2018 om 23:47)
Laat dit aub die bestuurder van die Gele quad zijn ! die altijd de boel terroriseert Zijn we daar even vanaf en kunnen de kinderen weer veilig buiten spelen.
bumper: (27-6-2018 om 23:04)
Die dingen zie je toch altijd rijden als gekken, ik heb er nog nooit een gezien die twee handen aan het stuur had, en gezien de aard van de weg zijn snelheid had aangepast. Bumper:
Cookie-instellingen beheren