Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeiler gewond na vastlopen jacht Veerse Meer

Toegevoegd: 27-06-2018, 18.48 uur
Een ambulance was ter plaatse om de zeiler na te kijken.
Een ambulance was ter plaatse om de zeiler na te kijken.
© Foto: KNRM Veere
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Op het Veerse Meer is een zeiljacht woensdag tot twee maal toe aan de grond gelopen. De tweede keer werd assistentie gevraagd van de KNRM Veere.


Toen de redders ter plaatse kwamen zagen ze dat de zeiler flinke verwondingen aan zijn hoofd en benen had. De man bleek die ochtend ook al met zijn boot te zijn vastgelopen en was daarbij gewond geraakt.

De KNRM heeft het jacht losgetrokken en naar de jachthaven gesleept. Voor de zekerheid is er ook een ambulance opgeroepen die de zeiler heeft nagekeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
venflow (2-7-2018 om 16:23)
ik ben ook vsel op het veerse meer geweest tussen de boeien of niet je moet goed uitkijken want er zitten ondiepe plekken tussen hooplijk is er niks met de schipper aan de hand en hooplijk vaart hij weer lekker terug
een gast (27-6-2018 om 23:27)
wat er aan de hand is weet ik niet maar ik heb zelf vroeger regelmatig het veersemeer bevaren en als je dan binnen de boeien lijn bleef varen kon je normaal gesproken niet aan de grond lopen, dus zijn er twee mogelijkheden de boeien liggen niet goed of de schippers letten niet op. in beide gevallen is dit niet slim.
Cookie-instellingen beheren