Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Quadrijder botst tegen boom in Ellemeet

Toegevoegd: 27-06-2018, 23.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - Een bestuurder van een quad is woensdagavond zwaargewond geraakt bij Ellemeet. De man botste tegen een boom.


Het eenzijdige ongeval vond rond 21.20 uur plaats op de Kuijerdamseweg. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest om de gewonde man te behandelen. Hierna is hij slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (28-6-2018 om 07:59)
Sommige snappen het nog steeds niet ,deze motoren zijn voor de boeren om hun vee te halen of ander werk te doen ,maar niet om over de weg te scheuren of te crossen zoals mensen doen met deze gevaarlijke motoren. GEWOON GEEN KENTEKEN MEER AFGEVEN VOORDEZE MACHINES PUNT UIT !!
Kees (28-6-2018 om 00:36)
Levensgevaarlijke troep is het.
Jose (27-6-2018 om 23:33)
Wat is dat toch met die gekke dingen? Dit is nu al het derde ernstige ongeluk met een quad in korte tijd. Ik wist niet dat er zoveel rondrijden, zie er zelden één. Maar gaan waarschijnlijk veel te hard. Hoop op beterschap voor de bestuurder.