Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met masker zorgt voor opschudding

Toegevoegd: 29-06-2018, 11.26 uur
Het zuurstofmasker wat de man op had.
Het zuurstofmasker wat de man op had.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KOEWACHT - De politie was sinds vorige week vrijdagmiddag op zoek naar een verdachte man die op de Nieuwe Karnemelkstraat in Koewacht mogelijk vrouwen had lastiggevallen. Deze man heeft zich vrijwillig gemeld en bleek een niets vermoedende hardloper te zijn.


De politie kreeg rond 14.40 uur een melding van een inwoonster uit Koewacht dat ze door een man werd gevolgd. Hij droeg hierbij een masker. Ze schrok hiervan en belde de politie. De politie zocht in de buurt van Koewacht en sprak enkele voorbijgangers aan. Ook werd de Belgische politie geïnformeerd. Verder werd via Burgernet een oproep gedaan om naar deze man uit te kijken. Er werd niemand aangetroffen.

Door de publiciteit herkende een hardloper uit Koewacht zich in deze situatie. Hij meldde zich op het politiebureau in Hulst en vertelde dat hij geen onrust had willen veroorzaken. Hij gebruikte dit zuurstofmasker (zie foto) om zijn sportprestaties te verbeteren. De meldster is door de politie op de hoogte gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (29-6-2018 om 17:05)
De mensen schrikken tegenwoordig overal van. Als er iemand achter hun loopt worden ze bang en denken dat ze achtervolgd worden. Belachelijk. En ja er zijn mensen met een zuurstofmasker. Dat mag op de openbare weg. Je mag op de openbare weg gezichtsbedekkende kleding dragen als boerka, niqab, bivakmuts en dus ook een zuurstofmasker of integraalhelm. Dat mag gewoon. Zolang het niet in het openbaar vervoer is of ziekenhuis of openbaar gebouw
Henk Hopjes (29-6-2018 om 15:45)
Wellicht dachten ze dat Bane hun rustige dorpje had aangedaan. Dan is de paniek meer dan begrijpelijk.
Michelle (29-6-2018 om 11:53)
Moet toch niet gekker worden!
Cookie-instellingen beheren