Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Politie vindt doorgeladen vuurwapen bij controle

Toegevoegd: 30-06-2018, 15.38 uur
Politie vindt doorgeladen vuurwapen bij controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Veerstraat in Zaamslag een 24-jarige man uit Heikant en een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Het tweetal was is het bezit van drugs en een vuurwapen.


Surveillerende politiemensen controleerden rond 02.45 uur een auto en de twee inzittenden. De auto waarin zij reden rook sterk naar hennep. De 25-jarige bijrijder uit Vlissingen bleek in het bezit te zijn van 1,3 gram cocaïne, 4,8 gram hennep en een aantal XTC-pillen. De drugs is in beslag genomen.

De bestuurder van de auto, een 24-jarige man uit Heikant, bleek een doorgeladen vuurwapen bij zich te hebben. Ook het vuurwapen is in beslag genomen. De mannen zijn voor nader onderzoek en verhoor aangehouden en hebben de nacht in de cel doorgebracht, ze zitten nog vast. Ook wordt de auto waarin het tweetal reed nader onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Agent (3-7-2018 om 22:19)
Nou ik vind dat hun niks verkeerd hebben gedaan gezien de feiten dat hun alleen aangehouden zijn voor bezit en verder hebben ze niks strafbaar gedaan zoals handel of een overval dan was het natuurlijk ander verhaal ik vind het niet nodig geweest dat hun onterecht vast zitten laat ze vrij !
EM (30-6-2018 om 18:58)
Klasse politie !
Pieter (30-6-2018 om 16:54)
Ik denk dat ze over twee dagen weer vrij zijn met de waarschuwing dat ze het nooit meer mogen doen. Vervolgens een vergoeding voor het wapen en een vergoeding omdat ze niet konden werken.... ik hoop dat ze zulk tuig werkelijk zo ongenadig straffen zodat ze het echt nooit meer doen, maar in nederland kan natuurlijk alles.
Cookie-instellingen beheren