Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man gewond bij schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 02-07-2018, 04.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Zondagavond laat raakte bij een schietincident op de Axelsedam in Terneuzen een 21-jarige man gewond.


Het incident gebeurde rond 23.30 uur. Diverse mensen kwamen naar het politiebureau aan de Rosegracht en meldde dat er zojuist was geschoten aan de Axelsedam. Hierbij raakte de 21-jarige man gewond. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten.

De politie is een onderzoek gestart. Bij het schietincident waren meerdere mensen betrokken. Ongeveer vier mannen zijn richting het centrum van de stad weggerend. De politie heeft tevergeefs naar hen gezocht. Verder is van diverse mensen een verklaring opgenomen.

In de omgeving van het incident is door de forensische opsporing een sporenonderzoek ingesteld. Omdat er een kogel werd gevonden, is nog met een speciale politiehond gezocht. Daarnaast is er een auto met Belgisch kenteken in beslag genomen, deze is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Op de plaats van het incident werd een man aangetroffen die door de politie werd gezocht. Deze 21-jarige man zonder vaste- woon- of verblijfplaats in Nederland moest zijn DNA nog afstaan volgens de wet DNA-onderzoek bij veroordeelden. Hij had zich reeds eerder voor de afname moeten melden, maar was niet op komen dagen en is toen op de lijst met gesignaleerden komen te staan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (2-7-2018 om 06:29)
Criminaliteit teelt geweldig in Zeeuws Vlaanderen, en verschillende personen stonden al op lijst begreep ik, laat zien hoe de polite werkt, schengen op heffen direct!