Man (18) meldt zich na schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 02-07-2018, 17.04 uur

De verdachte meldde zichzelf bij een politiebureau.
De verdachte meldde zichzelf bij een politiebureau.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 18-jarige man uit Terneuzen is aangehouden in verband met de schietpartij zondagavond in die plaats.

De man heeft zichzelf op een politiebureau gemeld. Hij zit vas t in afwachting van verder onderzoek naar zijn betrokkenheid bij het schietincident. Rond 23.30 uur raakte bij de Axelsedam een 21-jarige man gewond toen schoten werden gelost. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten.

In de omgeving van het incident is door de forensische opsporing een sporenonderzoek ingesteld. Omdat er een kogel werd gevonden, is nog met een speciale politiehond gezocht. Daarnaast is er een auto met Belgisch kenteken in beslag genomen, deze is door een bergingsbedrijf weggetakeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750