Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Drie automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 03-07-2018, 13.49 uur
Drie automobilisten onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie vannacht drie automobilisten betrapt die te veel alcohol hadden gedronken om aan het verkeer deel te mogen nemen.


Op de Lange Heerenstraat in Schoondijke werd een 26-jarige man uit die plaats aan de kant gezet. Hij blies 440 Ug/l op het ademanalyseapparaat. Na overleg met het Openbaar Ministerie kreeg de man een boete van 550 euro.

Op de rotonde op de N61 bij Schoondijke werd een 47-jarige man uit Gent (B) betrapt. Zijn auto stond op de pechstrook met een lekke band. De band bleek lek geraakt te zijn doordat de man tegen een verhoging was gereden. De Belg had ruim drie keer teveel gedronken: hij blies 680 Ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

In Breskens werd op de Sterreboschweg een 54-jarige man uit Brussel (B) gecontroleerd. Hij bleek net teveel te hebben gedronken. Het ademanalyseapparaat gaf aan dat hij 265 microgram alcohol in een liter uitgeademde lucht had. Deze man kreeg door het Openbaar Ministerie een boete opgelegd van 325 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren