Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing, automobilist gewond

Toegevoegd: 03-07-2018, 13.57 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een auto is dinsdag aan het einde van de ochtend flink beschadigd geraakt bij een botsing. De bestuurder raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur op de Bachlaan. Aanvankelijk leek het erop dat de man de gevel van zorgcentrum Ter Schorre en apotheek Benu had geraakt, maar de auto bleek een bloembak te hebben geramd. Wel heeft de achterzijde van het voertuig de gevelbeplating geraakt.

De automobilist is door de ambulancedienst naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de situatie ter plekke gecontroleerd en daarna heeft bergingsbedrijf Kuzee de auto getakeld. Er raakten geen omstanders gewond. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (3-7-2018 om 19:24)
Is dit niet wat overdreven om daar de Brandweer voor uit te laten rukken.
Michel (3-7-2018 om 19:21)
Is dit niet wat overdreven om daar de Brandweer voor uit te laten rukken.