Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 153 km

Dronken man gewond bij N685 in Axel

Toegevoegd: 04-07-2018, 10.15 uur
Dronken man gewond bij N685 in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Een dronken man is dinsdagavond gewond geraakt op de Nieuwendijk (N685) bij Axel. Hij is per ambulance afgevoerd.


De politie kreeg rond 17.45 uur door dat de man, een 43-jarige inwoner van Axel, in dronken toestand bijna een ongeluk had gehad. Voorbijgangers spraken hem aan, maar hij reageerde hier niet op. Op een gegeven moment kwam hij in botsing met een fietser.

Omdat hij uiteindelijk ook gewond raakte, werd naast de politie ook de ambulancedienst ingeseind. De man weigerde in eerste instantie alle hulp maar is uiteindelijk door de politie in de ambulance gezet. Politiemensen zijn vervolgens in de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. Daar is de man behandeld. Hierna mocht hij weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren